VrijwilligersCentrale HAARLEMMERMEER

023 - 569 88 71
Waarmee kunnen wij u helpen?

Wil je meer weten?

Neem contact op met:

Roxanna Booms<br/>Roxanna.Booms@meerwaarde.nl

Roxanna Booms
Roxanna.Booms@meerwaarde.nl
023-569 88 71

VrijwilligersAcademie coördinatoren

Dé opleidingsplek voor  coördinatoren (en hun vrijwilligers)

Werk jij als vrijwilligerscoördinator of samen met vrijwilligers, dan kan je bij de VrijwilligersAcademie (veelal kosteloos) trainingen en workshops volgen. Door jouw kennis en deskundigheid te vergroten kan je nog beter jouw vrijwilligers tot dienst zijn. Door samen met andere vrijwilligerscoördinatoren vanuit andere maatschappelijke organisaties uit de Haarlemmermeer kennis uit te wisselen, van elkaar te leren en nieuwe inzichten opdoen kunnen we stappen maken. Er is een aanbod voor iedereen met vrijwilligers werkt, zie hieronder en voor vrijwilligers uit Haarlemmermeer. In de agenda op de homepagina staat het volledige aanbod. 

Aanbod & zelf cursussen aanbieden

Er is een aanbod van fysieke en online trainingen. Deze worden verzorgd door de VrijwilligersAcademie of andere organisaties in Haarlemmermeer, zoals de Bibliotheek Haarlemmermeer, Mantelzorg & Meer, de Herstelacademie, GGZ in Geest en Team Sportservice
Heeft jouw organisatie een inspirerende training die je ook ter beschikking wilt stellen voor andere vrijwilligers in Haarlemmermeer? Dan kan je deze zelf toevoegen aan de Academie op Haarlemmermeervoorelkaar (onderdeel van de VrijwilligersCentrale Haarlemmermeer) dan wordt hij ook hier geplaatst of neem contact op.


E-learning


Vragen of meer informatie?

023-569 88 71
vrijwilligerscentrale@meerwaarde.nl
Dokter Van Dorstenstraat 1
2132 JR Hoofddorp