Vacatures, stages en vrijwilligerswerk

Vacatures

Sociaal Werker/Welzijnscoach GGZ in de Wijk, voor 20 uur per week. Jouw reactie is tot 1 december 2022 van harte welkom

Open sollicitaties zijn van harte welkom! Stuur je motivatie en CV naar sollicitatie@meerwaarde.nl

Stages

MeerWaarde is een laagdrempelige en diverse organisatie en biedt mogelijkheden voor een stage. Structureel hebben we stages voor studenten in het derde jaar van een opleiding die gerelateerd is aan Hogere Sociale Studies (HSS). Opleidingen die daaronder vallen zijn:
Studenten die in september starten met hun stage worden uitgenodigd om te solliciteren naar een van onderstaande stageplekken:

  • Social Work
  • Maatschappelijk werk en dienstverlening (MWD)
  • Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH)
  • Sociaal Juridische Dienstverlening (SJD) zie details
  • Culturele & Maatschappelijke Vorming (CMV)
  • Pedagogiek

Deze stages duren tien maanden, starten in februari/maart of september in de verschillende gebiedsteams van MeerWaarde. De werving en selectie vindt plaats in de vier maanden voorafgaand aan de startperiode van de stage.

Naast de (maatschappelijke) stages in het primaire proces, biedt MeerWaarde ook een stage aan op de verschillende (staf)afdelingen in de organisatie. Deze stages zijn niet structureel. Binnengekomen veroeken worden beoordeeld. Slechts op specifieke plekken kunnen stages op mbo-4-niveau worden aangeboden. Stagezoekers kunnen een motivatiebrief met CV sturen aan sollicitatie@meerwaarde.nl.

Vrijwilligerswerk bij MeerWaarde

MeerWaarde kan niet zonder de inzet van vele honderden vrijwilligers. Zij zijn de hoeksteen van onze organisatie. Het zijn doeners en denkers. Op hen allen wordt een fors beroep gedaan. Op hun tijd, inzet, motivatie, vaardigheden en kennis. En ook op hun uithoudingsvermogen, stressbestendigheid, assertiviteit en positieve instelling. Dat is niet niks! Ook al krijgt iedere vrijwilliger er iets voor terug wat niet in geld is uit te drukken.

Wilt u zich ook graag als vrijwilliger inzetten voor activiteiten van MeerWaarde, neemt u dan alstublieft contact op. U kunt ook kijken of er bestaande vacatures bij MeerWaarde zijn via Haarlemmermeer voor Elkaar of kijk onder aan deze pagina voor alle vrijwilligersvacatures bij MeerWaarde.

Maatje gezocht

Onze sociaal werkers en sociaal makelaars zijn ook altijd op zoek naar maatjes voor de inwoners in Haarlemmermeer. De oproepen zijn zeer divers. U vindt deze oproepen eveneens hieronder bij Haarlemmermeer voor Elkaar.

Vragen of meer informatie?

023-569 88 88
informatie@meerwaarde.nl
Dokter Van Dorstenstraat 1
2132 JR Hoofddorp

KvK 41227384