VrijwilligersCentrale HAARLEMMERMEER

023 - 569 88 71
Waarmee kunnen wij u helpen?

Wil je meer weten over Expeditie Nieuwe Gezichten? 

Liesbeth de Wilde
Liesbeth.dewilde@meerwaarde.nl
023 - 569 88 71

Marjo Frankhuizen
Marjo.frankhuizen@meerwaarde.nl
023-569 88 71

Expeditie Nieuwe Gezichten

Deelnemen aan een expeditie

Je wilt met je organisatie graag nieuwe doelgroepen vrijwilligers werven maar jullie weten niet waar en hoe jullie ze moeten vinden? Dan is het een goed idee om deel te nemen aan de Expeditie Nieuwe Gezichten.

Vrijwilligersreis

Als deelnemer word je via een expeditie meegenomen op reis om je eigen organisatie te ‘herontdekken’, vanuit het oogpunt van de potentiële vrijwilliger. Je wordt hierbij begeleid door medewerkers van de VrijwilligersCentrale.

Praktische informatie in het kort

De expedities starten vanaf januari 2023 (bij genoeg aanmeldingen). Zodra er meer (praktische) informatie is en de exacte startdata bekend zijn lees je dit op deze pagina. Houdt onze website dus in de gaten!

Het filmpje hieronder geeft je wel alvast wat eerste informatie over Expeditie Nieuwe Gezichten. Ook in de brochure Expeditie Nieuwe Gezichten staat wat uitgebreidere informatie over wat een expeditie inhoudt.

Voor meer informatie over wat een expeditie precies inhoudt en wat zo'n reis voor jouw organisatie kan betekenen, kun je contact op nemen met Liesbeth de Wilde of Marjo Frankhuizen

Voor aanmelden voor een verkennend gesprek of om je gelijk aan te melden voor een expeditie kun je ook het formulier onderaan deze pagina invullen.

Deelnemen aan een expeditie levert veel op

  • Je gaat planmatig aan de slag om je eigen organisatie aantrekkelijker, toegankelijker en bekender te maken voor nieuwe gezichten.
  • Je vergroot je expertise over de achtergronden van verschillende doelgroepen van nieuwe gezichten: hoe ben je echt toegankelijk voor de door jouw gekozen doelgroep?

Daarnaast is het volgende natuurlijk ook mooi meegenomen

  • Je vergroot je netwerk met andere organisaties of onderdelen van een organisatie. Je helpt elkaar en weet elkaar voor de toekomst te vinden. 
  • Je leert werken met een methode waarmee je in korte tijd ook andere veranderingen voor elkaar kunt krijgen.
  • Je wordt geïnspireerd door ervaringsverhalen van anderen en inspireert na de expeditie anderen: pay it forward!

Ga naar Expeditie Nieuwe Gezichten om je aan te melden voor een expeditie of een verkennend gesprek.

Vragen of meer informatie?

023-569 88 71
vrijwilligerscentrale@meerwaarde.nl
Dokter Van Dorstenstraat 1
2132 JR Hoofddorp