VrijwilligersCentrale HAARLEMMERMEER

023 - 569 88 71
Waarmee kunnen wij u helpen?

Wil je meer weten? Neem contact op met:

Mariela Chirino<br/>Sociaal werker<br/>mariela.chirino@meerwaarde.nl

Mariela Chirino

mariela.chirino@meerwaarde.nll

023 - 569 88 71

NLdoet

Wat is NLdoet?

De grootste vrijwilligersactie van Nederland!                                                                            Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn.

Daarnaast draagt NLdoet bij aan een goed imago van het vrijwilligerswerk. Ook laat NLdoet zien hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn.

Elk jaar in maart organiseert het Oranje Fonds deze grote vrijwilligersactie. NLdoet zet de vrijwillige inzet in de schijnwerpers en activeert door een publiekscampagne zoveel mogelijk Nederlanders om een dag de handen uit de mouwen te steken daar waar het nodig is.Meedoen?

Stichtingen, zorginstellingen, scholen en sportverenigingen dit is de kans om een grote klus te klaren én nieuwe vrijwilligers te werven. Doe mee met NLdoet 2024 is op vrijdag 15 maart en zaterdag 16 maart. Knap het speelplein of het jeugdhonk op, neem ouderen een dagje uit of geef de kantine een likje verf.

Meedoen is eenvoudig. Meld je klus aan op de website www.nldoet.nl. Belangstellende klussers kunnen zich dan via de site aanmelden.

Vergeet, na de aanmelding op de website van NLdoet, ook zeker niet je klus op ons platform Haarlemmermeervoorelkaar te zetten. Op deze manier vergroot je de zichtbaarheid en vindbaarheid van de klus en je organisatie en vergroot je de kans op het vinden van vrijwilligers. 

Wil je meer weten over Haarlemmermeervoorelkaar of wil je hulp bij het formuleren en/of plaatsen van je hulpvraag? Neem dan contact met ons op. 

 

Hieronder een terugblik van veel initiatieven tijdens NLdoet in 2022. 

Vragen of meer informatie?

023-569 88 71
vrijwilligerscentrale@meerwaarde.nl
Dokter Van Dorstenstraat 1
2132 JR Hoofddorp