VrijwilligersCentrale HAARLEMMERMEER

023 - 569 88 71
Waarmee kunnen wij u helpen?

Aanmelden

Vanaf woensdag 16 november 10.00 uur tot woensdag 23 november 17.00 uur.

Let op

De vouchers worden per post opgestuurd. Heb je hem nog niet ontvangen? Dan valt hij binnenkort op je deurmat. 

Meer informatie:

023-569 88 71
vrijwilligerscentrale@meerwaarde.nl

Vrijwilligers Verwendag 

Op 7 december 2022 is de landelijke Vrijwilligers Verwendag waarin vrijwilligers door heel het land in het zonnetje gezet worden. Ook in Haarlemmermeer worden de vrijwilligers in het zonnetje gezet. VrijwilligersCentrale Haarlemmermeer, onderdeel van MeerWaarde, organiseert in opdracht van de gemeente daarom de Vrijwilligers Verwendag. 

Ben jij vrijwilliger? Dan is dit voor jou!

Vouchers

Dit jaar kan je meedoen aan de vrijwilligers-bedankt-loting voor een leuke voucher. De vouchers zijn inwisselbaar bij lokale ondernemers. Ga jij een lekkere appeltaart halen of een ander mooi lokaal product? Helaas kunnen we net als vorige jaren niet iedereen blij maken met een voucher. Dit jaar worden daarom de vouchers verloot.

Aanmelden

Aanmelden voor een voucher naar keuze kan vanaf woensdag 16 november 2022 om 10:00 uur t/m woensdag 23 november 2022 tot 17:00 uur. Voorgaande jaren liep de website soms vast vanwege een groot aantal aanmeldingen op hetzelfde tijdstip. Doordat er dit jaar met loting wordt gewerkt, kan de druk op de website beter verdeeld worden en is er een gelijke kans voor iedereen. Merk je dat er grote drukte is op de website, kom dan op een later tijdstip nog een keer terug.

Loting

Op vrijdag 25 november voert Notaris Tasseron van Novotarius de loting uit. Over de uit uitslag kan niet gediscussieerd worden. Voor 7 december hoor je of jij een voucher hebt gekregen.

Let op

  • Je kan je slechts 1 keer aanmelden bij een voucher naar keuze. Meerdere aanmeldingen worden verwijderd.

Uitnodiging Verwendag

Wil jij andere vrijwilligers ook op de hoogte brengen? Stuur hen dan nu de uitnodiging. 

Ook jouw verhaal vertellen?

Henny, Will, Georgine, Agaath & Agaath, Caroline en Janny vertelden tijdens de VrijwilligersVerwendag over hun vrijwilligerswerk. Wil jij ook jouw verhaal vertellen? Neem dan contact met ons op: vrijwilligerscentrale@meerwaarde.nl

Vragen of meer informatie?

023-569 88 71
vrijwilligerscentrale@meerwaarde.nl
Dokter Van Dorstenstraat 1
2132 JR Hoofddorp