VrijwilligersCentrale HAARLEMMERMEER

023 - 569 88 71
Waarmee kunnen wij u helpen?


Meer informatie:

Wil je meer weten? Neem contact op met:

Mariela Chirino<br/>Sociaal werker<br/>mariela.chirino@meerwaarde.nl

Mariela Chirino
mariela.chirino@meerwaarde.nll
023 - 569 88 71

Vrijwilligers Verwendag 

Op donderdag 7 december is de landelijke Vrijwilligersdag waarbij vrijwilligers door heel het land in het zonnetje gezet worden. Ook in Haarlemmermeer worden de vrijwilligers in het zonnetje gezet. VrijwilligersCentrale Haarlemmermeer, onderdeel van MeerWaarde, organiseert in opdracht van de gemeente daarom de Vrijwilligers Verwendag. 

Ben jij vrijwilliger in Haarlemmermeer? Dan is dit bedankje speciaal voor jou! Er is keuze uit verschillende vouchers, zoals bijvoorbeeld een lekkere appeltaart, een flesje wijn of een doosje bonbons. Wat kies jij? 

Vouchers

Je kan een voucher uitkiezen van een lokale ondernemer. Deze voucher kan je aanvragen tussen maandag 4 december 10.00 en maandag 11 december 10.00 uur. Je kan je eenmalig inschrijven. Door middel van loting worden de vouchers verdeeld. Over de uitslag kan niet gediscussieerd worden.  Je hoort voor 22 december of jij een voucher hebt gekregen. 

De link naar de vouchers zal actief worden op deze pagina op maandag 4 december 10.00 uur. Je hebt de hele week om je in te schrijven. Mocht de webpagina overbelast zijn en lukt het niet direct? Probeer het dan op een later moment nog eens. 

Op de hoogte blijven?

Wil jij op de hoogte gehouden worden van de VrijwilligersVerwendag? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van de VrijwilligersCentrale.


Vragen of meer informatie?

023-569 88 71
vrijwilligerscentrale@meerwaarde.nl
Dokter Van Dorstenstraat 1
2132 JR Hoofddorp