VrijwilligersCentrale HAARLEMMERMEER

023 - 569 88 71
Waarmee kunnen wij u helpen?

Wil je meer weten over Haarlemmermeervoorelkaar? 

Sawinah Voortman<br/>Sociaal Werker<br/>sawinah.voortman@meerwaarde.nl

Sawinah Voortman
sawinah.voortman@meerwaarde.nl 
023-569 88 71

Spreekuur matchmakers

De matchmakers van Haarlemmermeervoorelkaar kunnen je ook helpen bij het maken van een goede vacature tekst.

Iedere maandag, woensdag en donderdag van 10:00 uur tot 12.30 uur is er inloopspreekuur. Op dinsdag en vrijdag kan je bij ons telefonisch terecht.

023 - 569 88 70
info@haarlemmermeervoorelkaar.nl 

Vrijwilligers werven

VrijwillgersCentrale Haarlemmermeer beheert de website Haarlemmermeervoorelkaar,      het matchingsplatform waar hulpvraag en hulpaanbod elkaar kunnen vinden. Verschillende organisaties uit de Haarlemmermeer en particulieren hebben hun hulpvragen en - aanbod hierop geplaatst. 

Hoe werkt het?

Om gebruik te maken van Haarlemmermeervoorelkaar meld je je eerst aan als organisatie op zoek naar een vrijwilliger of om eventueel hulpaanbod te plaatsen. Aanmelden is vrijblijvend, gratis en het vergroot de veiligheid en betrouwbaarheid van Haarlemmermeervoorelkaar. Het kost slecht een paar minuten tijd. Je kunt daarna  je vrijwilligersvacature plaatsen of je aanbod.

De bemiddelingsconsulenten van Haarlemmermeervoorelkaar kunnen ondersteuning bieden bij het aanmaken van een profiel op Haarlemmermeervoorelkaar, het schrijven van een geschikte vacaturetekst, helpen bij het plaatsten van hulpvragen of hulpaanbod en het zoeken naar geschikte vrijwilligers. 

Twee keer per jaar bieden we, via de VrijwilligersAcademie, een training “Haal meer uit Haarlemmermeervoorelkaar” aan, voor nog betere resultaten bij het gebruik van de website Haarlemmermeervoorelkaar 

Kijk voor meer tips en informatie over Werving vrijwilligers; vraag en aanbod ook eens in onze Toolbox.

Vragen of meer informatie?

023-569 88 71
vrijwilligerscentrale@meerwaarde.nl
Dokter Van Dorstenstraat 1
2132 JR Hoofddorp